START 2022 – 2023

Het einde van de zomervakantie is in zicht!

We maken ons op voor de start van schooljaar 2022 – 2023 en daarbij heb je als ouder de kans om met de nieuwe klasleerkracht van jouw kind in gesprek te gaan. De leerkracht kent jouw kind nog niet helemaal en is benieuwd naar wie komend schooljaar in zijn/haar klasgroep zal zitten.

Op dit ‘omgekeerde’ oudercontact sluit het kind niet aan maar is er op school animatie en/of opvang voorzien. Op de hoofdschool gaat er een heuse buurtmarkt door waarbij buurtpartners meer informatie geven over vrije tijd en andere activiteiten. Hier zijn trouwens ook de ouders van de wijkschool welkom en alle andere geïnteresseerden uit de buurt. Nodig dus gerust mensen uit! Op de wijkschool is er een gezellig koffiemoment rond onze koffiekar ‘Fatima’

Lukt het niet om je in te schrijven op het omgekeerde oudercontact? Geen nood, contacteer snel de school en we helpen je verder!