Zwemlessen

Swimcool VZW is een jonge organisatie die zwemlessen, sportlessen (multimove) en zomerkampjes aanbiedt.

Het zwemmen is een basisvaardigheid voor kinderen om in de lagere school te verwerven. Echter, in de loop der jaren is gebleken dat dit geen evidentie is. Nog bij te veel kinderen staat het zwemniveau op een laag pitje… Heel vaak omdat ze te weinig oefenen én/of omdat de techniek hen wordt aangeleerd in té grote groepen, waarbij er van uitgegaan wordt dat kinderen van dezelfde leeftijd wel ‘ongeveer hetzelfde niveau’ zullen hebben… Bij Swimcool starten we bij het kind zelf! We werken op maat (volgens het niveau) van het kind en leren jongens en meisjes – reeds vanaf de leeftijd van 3.5 jaar-  op een speelse manier de juiste techniek aan.

Onze kwalitatieve privé-gerelateerde lesjes (kleine groepjes) gaan door op de volgende locaties: Gent, Landegem, Brugge, Wingene, Wielsbeke, Aalst, Wetteren, Geraardsbergen en Roosdaal.

Persoonlijke zorg voor, tijdens en na de les is bij Swimcool verzekerd!

Ons ervaren team van enthousiaste lesgevers staat klaar om uw kindje een onvergetelijke tijd in het water te laten beleven!

Check het volledig aanbod (inclusief locaties en startdata) op: https://swimcool.be/