Muziekkampjes voor kinderen!

Aan de ouders van muzikale kleuters,

Deze Paasvakantie organiseert Oormajoor vzw opnieuw een muziekkampje voor kleuters op VBS De Krekel. Voorkennis van muziek is niet vereist! De goesting in muziek wel!

We werken steeds rond een centraal thema per week. Elke dag wordt een deeltje van het verhaal/thema onthuld, waaraan ook één of meerdere liedjes worden gekoppeld. Op het einde van de dag kunnen de kinderen dit lied zowel zingen als begeleiden op een instrument naar keuze.

Elf en Dertien. Het kusgetal.

Elf is een meisje en ook een elf. Of ze echt zo heet, weten we niet. Zo noemt Dertien haar. Dertien is een jongen en een heuse pechvogel. Of dit zijn echte naam is, is twijfelachtig. Zo noemt Elf hem. Samen met een stekelvarken genaamd Nungu Mwili (Swahili voor Kuifje) trachten zij samen het probleem van het kusgetal op te lossen…

Centrale thema’s: Over anders zijn, de liefde, elfjes en,… o ja, wiskunde!

Wanneer? 

Maandag 5 t.e.m. vrijdag 9 april.

9u t.e.m. 16u. Opvang van 8u t.e.m. 17u.

Voor kinderen vanaf geboortejaar 2015-2016.

Waar?                   

Vbs De Krekel, Sint-Amandsberg.

Kostprijs?            

€130. Een fiscaal attest zal ten gepaste tijde worden bezorgd.

Inschrijven?        

Surf naar onze nieuwsbrief: https://mailchi.mp/da8a392b9306/nieuwsbrief-januari- 4644138, hierin vindt u alle nodige info.

Inschrijven kan t.e.m. vrijdag 12 maart 2021.

Wenst u graag onze nieuwsbrief te ontvangen in de toekomst? Stuur een mailtje naar info@oormajoor.be zodat u wordt opgenomen in onze mailinglist.

Neem gerust ook eens een kijkje op onze website (in opbouw): www.oormajoor.be of onze facebook- pagina om ons beter te leren kennen.

Muzikale groet Team Oormajoor