Anna gaat slapen

Anna geeuwt. Wat is ze moe. Het is hoog tijd om te gaan slapen! Maar eerst moet Anna nog van alles doen: pyjama aantrekken, tandjes poetsen, en dan nog snel naar de wc. Maar hé, waar is Anna opeens naartoe? Ze ligt niet in haar eigen bedje… Een herkenbaar verhaal over het slapengaan en de kleine moeilijkheden die daar soms bij horen. Natuurlijk moet haar grote knuffelvriend ‘Konijn’ mee naar bed.

Ook in de klas spraken we over het slaapritueel. We brachten onze knuffel mee naar school die we mochten voorstellen aan elkaar. Ook dansten we met onze knuffel op het slaaplied van Kabouter Plop. Ook bekleefden we Konijn. We poetsten onze tanden en bekleefden een donsdeken met stofjes zodat Anna het lekker warm had in haar bedje om te slapen.

Klik hier voor de foto’s: https://photos.app.goo.gl/azAa79nEbzX7a3XeA