Lichtjes overal

Nadat we de kerstboom binnenbrachten in de klas, versierden we hem samen met lichtjes, kerstballen en slingers. Ook zetten we de adventskrans in de klas en vertelden we wie er allemaal lichtjes voor ons zijn. Daarbij hoorde natuurlijk ook het Kerstverhaal en telden we samen af naar de komst van Jezus. We knutselden een kerstboom en mochten die versieren, ook maakten we een kerststal met moeke Maria, papa Jozef en kindje Jezus. Natuurlijk mocht de engel niet ontbreken. Daarnaast maakten we ook een geschenkje voor mama en papa en leerden we een nieuwjaarsbrief aan. We gingen ook op leeruitstap en zochten lichtjes in de straten naast onze school. Op vrijdag vierden we Kerstfeest in onze klas en namen we ook afscheid van Noah die na de vakantie door verhuis naar een andere school gaat.

Ik wens jullie vredevolle Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar met een gezond en stralend 2021!

Klik hier voor de foto’s https://photos.app.goo.gl/Fo4wF84KVFtRyov47