Afdak wijkschool!

Beste ouder(s)

We hebben er heeeeeeeeel lang op moeten wachten maar vandaag kunnen we met zeer veel blijheid melden dat we over een afdak beschikken! Een opkikker in deze tijden en een verademing voor zowel de leerkrachten als de leerlingen bij regenweer. Bedankt aan iedereen die hiertoe bijgedragen heeft!

De ingang aan de Emiel Claeyslaan is bij deze weer in gebruik en we vragen dan ook om hier opnieuw gebruik van te maken zodat de veiligheid aan de Jules Van Biesbroeckstraat kan gegarandeerd worden. Parkeren is hier vlot mogelijk.

Nog een oproep: we vragen om NIET op de speelplaats te staan voor 8.25u. We vermijden veel volk op de school. Uw kind kan naar de opvang gaan tot 8.25u. Daarna kan u uw kind afzetten aan het schoolgebouw tot 8.40u.

Vele groeten vanwege het SaMa-team van de wijk