Welkom in de rupsjesklas

‘Rood, geel, groen & blauw… dat zijn de kleuren waar ik van hou!’…. Nadat we op verkenning gingen in de rupsjesklas én vele vriendjes maakten, werd het nadien tijd om allerlei kleuren, in vele mogelijke vormen en geuren te aanschouwen! Na de kleurenweek werd de week feestelijk ingezet en kon vandaag het feest niet op want Anna en Jules werden 3 jaar. Daarom stond alles in het teken van slingers, toeters en ballonnen Het was reuzefijn… Enkelen onder ons hadden meteen een leuk kroontje klaar.

Heeft iedereen er zin in om op gaatjeszoektocht te gaan? Hou je oogjes maar al open want wie weet komt daar wel een muisje uitgekropen,… Welke kleine avonturen staan ons allemaal te wachten volgende week? Wij kijken er naar uit en zijn enorm benieuwd.

Klik hier voor al kleurrijke & feestelijke foto’s! Aanschouw en bewonder jullie kleine rupsjes die dit jaar stap voor stap gaan groeien en openbloeien …