Coronavirus – maatregelen Sancta Maria Gentbrugge

Beste ouder(s)

Om de verspreiding van het coronavirus in te dijken en de kwetsbare groepen te beschermen vraagt de Nationale Veiligheidsraad ons om alle lesactiviteiten stop te zetten.

Alleen voor leerlingen van wie ouders door hun werk zelf niet in opvang kunnen voorzien is er opvang op school van 8u tot 16u, woensdag tot 12u. Alle voor- en naschoolse activiteiten worden geannuleerd.

Bij het organiseren van de opvang houden we onder andere rekening met hygiëne, afstand en voldoende ventilatie van de ruimte.

Er zullen geen warme maaltijden of soep worden voorzien. Uw kind brengt een eigen lunchpakket (water, koek, fruit, boterhammen) mee.

Deze maatregel duurt tot en met 3 april 2020.

Met het ganse team zullen we nagaan hoe de gemiste leerstof kan worden bijgewerkt. U krijgt hierover ten gepaste tijde nog informatie. Kinderen van het lager krijgen een takenbundel mee. U kan deze bundel afhalen bij de klasleerkracht indien u reeds thuis bent.

Wat kan ik als ouder doen?

Blijf alert voor mogelijke symptomen bij je kind (koorts, hoesten, grieperig). Als deze symptomen optreden neem je contact op met de huisarts.

Spreek met je kind over het coronavirus: https://onderwijs.vlaanderen.be/nl/hoe-spreek-je-met-kinderen-over-het-coronavirus

Wie?Alle leerlingen
Wat?Geen les, enkel noodopvangundefined
Waar?Wijkschool & Hoofdschoolundefined
Wanneer?Van maandag 16/03 tot en met 03/04
Elke dag van 8u tot 16u
Woensdag tot 12u!
Contact?09/230.31.03 aline.noyelle@sancta-maria-gentbrugge.be  

Dank voor jullie begrip en het opnemen van je verantwoordelijkheid

Het SaMa-team