Carnavalsgekke clowntjes

Clown Tito is dé ster van Circus Rondo. Elke dag treedt hij op. Tito rent, Tito danst, Tito springt… De mensen vinden het prachtig. Maar op een dag gebeurt er iets vreemds… Tito, de clown, speelt zijn eigen neus kwijt!

Tito

Naar aanleiding van Carnaval doet iedereen wel graag eens extra gek…. Plezier en gekheid staan voor één keer voorop!

Wie kan er veel moeilijke kunstjes uitvoeren en bewegen zoals een échte circusclown?

Dat kan je hier ontdekken !!

Ook het verjaardagsfeest van Jelena, de zonnige uitstap én het maken van zelfgemaakte popcorn en feesthoedjes waren een za-lige belevenis. Tot slot lazen de kinderen van het 3e leerjaar nog een keertje voor ,… Meer van dat, graag! De vriendjes uit JKC waren erg geboeid EN genoten ten volle.

Volgende week vrijdag –> carnavalsfeest op school! Vergeet je favoriete kostuum pak niet aan te trekken.

Fijn weekend!