1e forum – Scholen slim en warm organiseren

Beste ouder(s)

Als schoolteam streven wij er elke dag naar om onze duidelijk visie uit te dragen. In de huidige context merken wij dat dit soms moeilijk is en we hier niet steeds in slagen. Om die reden stapte de school in een traject waarbij we streven naar het slim en warm organiseren van de schoolwerking.

Een belangrijk aspect binnen het traject is uiteraard de betrokkenheid van de ouders. Enkel door te luisteren naar alle partijen (ouders, leerlinge, leerkrachten, personeel, de buurt en andere partners) kunnen we slagen in ons project.

Op het forum zal u een antwoord krijgen op de vele vragen die u waarschijnlijk nog hebt. Wij streven naar maximale aanwezigheid van jullie als ouder(s) en hopen jullie op 17/12/2019 om 17.30u te ontmoeten op het forum in de eetzaal van onze hoofdschool. Inschrijven kan via volgende link: https://forms.gle/ybwGgjBAZTdhcQY19

Wie? Alle ouders
Wat? Forum – Uitleg project Scholen Slim en warm organiseren    
Waar? Eetzaal hoofdschool
Wanneer? Dinsdag 17/12/2019
17.30u tot 19u
Contact? 09/230.31.03 slimmeschool@sancta-maria-gentbrugge.be

Met vriendelijke groeten,

Het SaMa-team