Op bezoek in de brandweerkazerne

Op donderdag 16 mei  ging de Anna-klas op bezoek naar de brandweerkazerne in Nevele met de eerste kleuterklas. Daar kregen we heel wat belangrijke informatie over het reilen en zeilen van een brandweerman. Otis mocht zelfs een echte brandweerman worden met de nodige kledij. Daarna gingen we op zoek naar de verschillende afdelingen in de kazerne met het hoogtepunt waar  we de brandweerwagens konden bewonderen. We mochten zelfs in een brandweerwagen zitten. Buiten mochten we als echte brandweervrouw of -man met water spuiten op een brandende auto. Het toetje van de taart was natuurlijk de sirene die afging bij twee brandweerwagens… Wat was dat schrikken en heel luid geluid :-). Een fantastische beleving dus die we nooit zullen vergeten.

 

Klik hier voor de foto’s https://photos.app.goo.gl/u84s1t1m4K7cFVaw9