Thema: ‘Klaasje Sinterklaasje en de pakjesboot’

Kleine Klaas houdt zielsveel van Sinterklaas. Later, als hij groot is, wil hij zelf ook graag Sint worden. Vandaag blaast hij zijn roeibootje op, en hij vaart naar de stoomboot om Sinterklaas te helpen. Maar voor hij bij de Sint geraakt, gebeurd er heel wat! Dit jaar werkten we dit boek uit in de klas. We knutselden stoomboten, maakten een Klaasjehoed voor als Sinterklaas op bezoek kwam in onze klas en we bakten ook speculaas. Op woensdag 5 december was het dan eindelijk zo ver. De Sint en 5 pieten kwamen op bezoek in onze klas. Voor sommige kleuters was het toch eventjes schrikken en vielen er ook een paar traantjes. We kregen een buggy, 4 grote puzzels van Anna, constructiemateriaal van Knex en een houten kerststal. Dank u wel Sinterklaas! Tot volgend jaar!

Klik hier voor de foto’s: https://photos.app.goo.gl/Cyj8U5eqgNaq7Fyq9