Thema: ‘Lou en het herfstbos’

In het verhaal ‘Lou en het herfstbos’ gaat Lou samen met zijn vriendjes en zijn meester naar het bos. Ook wij gingen op ontdekkingstocht naar het bos waar we heel wat materiaal vonden, die we daarna in onze herfstontdekbak legden, zodat de kleuters konden experimenteren met kastanjes, blaadjes, eikels, takjes en bolsters.

Ook brachten we onze paraplu en laarzen naar de klas om te gaan wandelen in de regen, maar helaas wou het niet regenen 🙁

We leerden  witte stipjes maken met plasticine om de  rode paddenstoel  mee te versieren. We knutselden een herfstboom en paddenstoel met witte stippen met kosteloos materiaal en natuurlijk kwamen en pinnemutsen en baarden van pas om samen de kabouterdans te dansen.

Klik hier voor de foto’s: https://photos.app.goo.gl/9N3zUA2u8jLDwssDA