Aan de slag in de moestuin!

Na de eerste lentekriebels was het eindelijk zo ver en konden we aan de slag in onze moestuin! Met veel enthousiasme gingen we van start. Laarzen aan, schopje in de hand en het echte werk kon beginnen!

Onze moestuinbakken werden verrijkt met extra potgrond. Als ijverige mieren gingen we heen en weer. Aarde aanstampen en weer vullen en zo ging het een tijdje door. De fascinatie voor de regenwormen vertraagde de werken hier en daar, maar de verwondering was mooi om te zien!

De plantjes voelen zich opperbest in onze moestuin en groeien heel vlot. Munt, Citroenverbena, basilicum en sla. Ondertussen konden we ook al aardbeien oogsten! En die smaken heerlijk!

Dikke dank je wel aan de papa van Willem-Jan om de voorbereidende werken op zich te nemen! Na de voorbereiding is het natuurlijk niet voorbij, ook dikke dank je wel aan de mama van Willem-Jan en de oma van Julien om onze moestuin onkruidvrij te houden en samen met ons te oogsten!

Ontdek hier onze moestuin!