Thema: ‘Anna is ziek’

Vorige week wilde Anna niet opstaan want ze voelde zich niet goed en had koorts. Dus besloten we maar om de dokter te bellen en te laten langskomen in onze klas. De oma (ex-dokter) van Aya kwam langs en stelde vast dat Anna de windpokken had. Er werd aangeraden haar terug in haar bedje te leggen en te zorgen dat ze op tijd haar medicijnen kreeg en veel water dronk. Helaas was Konijn (de knuffel van Anna) de dag daarna ook ziek geworden en kwam de mama van Nora Sleeuwaert  (kinderverpleegster) op bezoek om hetzelfde vast te stellen bij Konijn. Onze klas werd een echte ziekenboeg met allemaal dokters en verpleegsters. Daarnaast waren er ook veel kleuters met pijntjes die in het verband moesten gestoken worden. Ook knutselden we nog dokterstassen en gingen de peuters de woensdag als dokter of verpleegster naar huis.

Klik hier voor de foto’s: https://photos.app.goo.gl/LFGXMx8V2SkmxIkx2