Thema: ‘Anna gaat slapen’

Thema ‘Anna gaat slapen’ werd een van de favoriete thema’s in de Anna-klas dit schooljaar. Woorden zoals dag en nacht, licht en donker, zon, maan en sterren kwamen aan bod. We maakten de nacht met de maan en de sterren. We ( 1ste kleuterklas) knipten repen voor stralen om een zon te maken. Iedereen die aanwezig was knutselde een nachtlampje. We brachten onze tandenborstel, tandpasta en beker mee en mochten onze tanden poetsen in de klas.  Top of the bill was de laatste woensdag toen we in pyjama en met onze knuffel naar school mochten komen voor onze ‘pyjamadag’. De juf nam eerst een foto met onze pyjama aan en onze knuffel dichtbij, daarna kregen we een bedje waar we gedurende één liedje mochten doen alsof we sliepen. Na de muziek werden we samen wakker, legden we onze knuffel weg en gingen we aan tafel zitten om samen boterhammen met choco en chocolademelk te drinken. Daarna mochten we met onze pyjama aan de ganse voormiddag in de klas spelen.

Klik hier voor de foto’s : https://photos.app.goo.gl/tuGmIi6ZxYFAxBs83