4A&4B op restaurant

4A en 4B beleefden culinaire avonturen. De ene klas was een Japans restaurant, de andere klas een Mexicaans. Nadat de gerechten klaar waren mochten deze geproefd worden door de andere klas. Net zoals alle andere restaurants krijgen ook deze een recensie!

Naam restaurant: Fiesta Mexicana!
Naam bezoeker: Niels Sablain
Datum bezoek: 16/02/2017
Totale score: 10/10

Ik kwam binnen in het restaurant en ik kreeg het al direct warm van binnen. Het restaurant was leuk creatief ingericht met een Mexicaans masker en wat het afmaakte was de Mexicaanse muziek.

De bediening was vriendelijk en bleef vriendelijk. De obers hadden leuke pakjes met strikjes aan en waren stipt op tijd met het eten.

Als voorgerecht kregen we taco’s met guacamole. De taco’s waren perfect gezouten. Het hoofdgerecht was een burrito, echt heerlijk. De cocktail was ook heel erg lekker.

Echt een aanrader, het was een restaurant om nooit te vergeten.

 

Naam restaurant: Sushi & Co
Naam bezoeker: Anaïs Brunswyck (4B)
Datum bezoek: 16 februari 2017
Totale score: 8,5/10

Sushi & Co is een heel chique restaurant. Al toen we binnenkwamen, werden we goed ontvangen in het Japans. Dat we onze schoenen moesten uitdoen, vond ik minder leuk. Binnen was het enorm gezellig. In het donker zitten was echt mysterieus, maar daardoor zagen we de decoratie iets minder goed. De tafels waren prachtig gedekt maar waren een beetje klein om daar met vier aan te zitten. De obers waren nogal onhandig en hadden onze glazen omgestoten waardoor we kletsnat waren!
Het eten was echt heerlijk, maar met stokjes eten kan ik echt niet, ook al hadden ze het mij uitgelegd. Het is een prachtig restaurant, ik zou het iedereen aanraden!

Klik op de link om het album te openen!