Voorlezen bij de kleuters

De voorbije weken mochten we werken aan een leuk project: de verteltas/verteldoos. “Wat is dat voor iets?”, horen we jullie al denken.  Wel, dat is een tas of doos waarin je een boek stopt, een spelletje, kleurplaten en soms ook muziek. We trokken naar de bib en mochten in kleine groepjes een prentenboek uitkiezen, daar zelf een spelletje rond maken en onze doos of tas versieren. Na het oefenen op het voorlezen in de klas, was het eindelijk zover…

Vol enthousiasme (en wat gezonde zenuwen) trokken we naar de wijkschool om ons project voor te stellen aan de kleuters. Het was een namiddagje vol mooie verhalen en spelletjes. En… op het einde werd iedereen getrakteerd op fruitbrochetjes en groentjes met lekkere dips, gemaakt door de kleintjes.

Bedankt juf Greet, juf Sabrina en juf Katrijn, dat we mochten langskomen om onze verteltas voor te stellen!

Klik hier om het album te bekijken!

Groetjes van 4A en 4B